Kulinářský zážitek

od profesionálního kuchaře Lukáše Čapka

Gastronomický zážitek v luxusním srubu Líny: Čtyřchodová večeře v režii šéfkuchaře Lukáše Čapka

V Luxusním srubu Líny o Vás rádi pečujeme a myslíme i na Vaše jazýčky a nabízíme Vám kulinářský zážitek v podobě degustačního menu. Degustační menu pro Vás i Vaše děti bude připraveno a servírováno skvělým kuchařem Lukášem Čapkem přímo na místě. Tato služba je na objednání, menu lze po dohodě s kuchařem upravit. Je možné nabídnout jeho catteringové služby dle Vašeho přání po předchozí domluvě.

Cena služby:

Minimální počet: 2 osoby.
Cena menu za 1 osobu 2 800,- Kč

Dětské menu celé / 505,- Kč nebo lze objednat pouze jednotlivé chody.
Polévka 85,- Kč
Hlavní chod 240,- Kč
Dezert 180,- Kč

Tato služba je dostupná dle domluvy přes recepci: info@srubliny.cz

Nezaměnitelná vůně dřeva, ticho, klid a naprosté soukromí. Dokonalý prostor pro odpočinek, nádherný výhled a zvuk praskajícího ohně. Přesně tohle a ještě mnohem více naleznete v Luxusním Srubu Líny. K úplné relaxaci už chybí pouze jedno. Čtyřchodová degustační večeře připravená vám a vašim hostům na míru od jednoho z nejlepších kuchařů, Lukáše Čapka. A právě nyní si můžete přesně tuto službu do srubu objednat. Na co konkrétně se můžete těšit?

Luxusní srub na okraji obce Líny je nádherný důvod, proč minimálně na prodloužený víkend opustit ruch velkoměsta. Po překročení vstupní brány si totiž budete připadat jak v jiném světě. Ve světě, kde se můžete schovat a odpočívat v naprostém soukromí. Snoubí se zde luxus spojený s domácí atmosférou, na které majitelům při stavbě srubu záleželo nejvíce. “Ano, je to místo, kde lišky dávají dobrou noc. Ale to je jeden z důvodů, proč jsme si srub Líny tak zamilovali, a naše cesta za okouzlujícím místem nás dovedla až sem. Věděli jsme, že se o náš malý kousek ráje musíme podělit také s ostatními,” popisuje Zuzana Králová, majitelka srubu.

Když majitelé vymýšleli, co víc by svým klientům při jejich návštěvách srubu mohli poskytnout navíc, napadl je gastronomický zážitek určený zákazníkovi speciálně na míru, připravený a servírovaný skvělým kuchařem Lukášem Čapkem přímo na místě. “Degustační menu je možné ve srubu udělat až pro osm lidí. Menu můžeme udělat až sedmichodové, ale optimální jsou čtyři chody,” říká Lukáš Čapek. Menu zde šéfkuchař sestavuje na základě sezóny.

Menu, které nejen skvěle vypadá, ale i chutná

Jaké menu tedy můžete v Luxusním Srubu Líny ochutnat? “ Jako předkrm servírujeme uzeného úhoře s červenou řepou a créme fraiche, poté následuje krém z černého kořene s nakládaným chmelem a s chipsem ze samotného černého kořene,”představuje menu šéfkuchař. Jako hlavní chod servírují Supreme z perličky a k tomu omáčka právě z kostí perličky a k tomu konfitované mrkve s chipsy z lněných semínek. “Dezert se skrývá ve skořicové oplatce s krémem, na které je kaviár z fíků a slaný karamel,” říká Lukáš Čapek.